• Jun 29

  Priopćenje za sjednicu gradskog vijeća grada Varaždina zakazanu za 01.07.2016.

  zoran

  Priopćenje vezano za sjednicu gradskog vijeća grada Varždina zakazanu za 01.07.2016 za rebalans Proračuna Grada Varaždina za 2016. godinu:

  Na navedenoj sjednici predviđeno je donošenje rebalansa Proračuna Grada Varaždina za 2016. godinu koji HSLS, ogranak Varaždin, neće podržati s obzirom na to je Proračun i nadalje opterećen predviđenim neosnovanim iznosom od 69.300.000,00 kuna Fonda za zaštitu okoliša radi sufinanciranja sanacije zemljišta na lokaciji Brezje.

  Opširnije »

 • Sep 25

  Đamila Florjanić – Akkch postala volonterka Crvenog križa

  akkach

  Županijska organizacija HSLS-a Varaždinske županije odazvala se apelu Hrvatskog Crvenog križa “Pomozimo izbjeglicama na području Republike Hrvatske“ u prikupljanju novčanih i materijalnih donacija…

  S tim ciljem organiziralo se u prostorijama stranke u Varaždinu prikupljanje donacija od njenih članova. U provedbi akcije prikupljana je osnovna humanitarna pomoć u hrani, higijenskim potrepštinama, dezinfekcijskim sredstvima, opremi za djecu, hrani za djecu i dojenčad te setovima za prvu pomoć. Opširnije »

 • Sep 19

  Prikupljanje donacija za izbjeglice

  HSLS podupire akciju pomoći izbjeglicama, te u tu svrhu organizira prikupljanje novčanih i materijalnih donacija.

  Za prikupljanje donacija u prostorijama stranke (Varaždin, Kralja Petra Krešimira IV-6.) organizirano je dežurstvo u nedjelju, 20.09. od 10,00 do 13,00 sati i ponedjeljak, 21.09. od 16,30 do 19,00 sati. Opširnije »

 • Sep 19

  Druženje članova HSLS-a na Špancirfest-u u Varaždinu

  IMG_20150828_193728

  Na Špancirfestu u Varaždinu je organizirano druženje članova HSLS-a Varaždin-a i Varaždinske županije. U ležernom društvu prokomentirane su poznate Varaždinske teme i degustirano vino.

 • Jul 11

  Druženje članova HSLS-a sjeverne Hrvatske

  grivec

  U organizaciji HSLS-a Međimurske Županije organizirano je druženje članova HSLS-a i koalicijskih partnera, a druženju je prisustvovao Darinko Kosor.

  Opširnije »

 • May 26

  U Varaždinu proslavljena 26. obljetnica HSLS-a

  darinko kosor varazdin

  U subotu, 23. svibnja 2015. u Varaždinu HSLS je proslavio svoj 26 rođendan. Na svečanosti je uz predsjednika Kosora, političku tajnicu Doricu Nikolić, ekonomskog stratega Josipa Budimira, potpredsjednika Hrebaka i druge članove vodstva stranke te članove iz svih županija prisustvovao i dugogodišnji predsjednik HSLS-a Dražen Budiša.

  U ime domaćina pozdravne govore održali su Zoran Vidović, predsjednik Ogranka HSLS-a Varaždin i Miljenko Ernoić, predsjednik Županijskog vijeća. Opširnije »

 • May 22

  Izgubili smo poljoprivrednog zemljišta u veličini jedne Slovenije i trebamo zaokret!

  miljenko ernoi i hrvoje garac2

  HSLS Imotske krajine sinoć je u prostorijama Braniteljsko-poljoprivredne zadruge „Imoćanka” održao javnu tribinu „Poljoprivreda danas i sutra – mogućnosti razvoja Dalmatinske zagore” na kojoj je govorio jedan od najpriznatijih stručnjaka u poljoprivredi dr.sc. Miljenko Ernoić, inače predsjednik HSLS-ovog Odbora za poljoprivredu koji je u svom izlaganju iznio porazne podatke za hrvatsku poljoprivredu. Opširnije »